Enjoj App

Gepubliceerd op 11 november 2018 om 20:33

1 december 2018 zal de Enjoj App officieel gelanceerd worden en ook Avium Personenalarmering is een trotse partner van deze App. Via deze App kunt u  ook naar onze website gaan en rechtstreeks onze producten bestellen. 

 

Regel het met één app

Staat jouw telefoon ook vol losse apps van verschillende bedrijven, diensten en plaatsen? Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? En zit je eigenlijk niet te wachten op wéér een nieuwe app voor je telefoon? Dan gaan wij je verrassen. Want wat als wij je nu eens zeggen dat je een groot deel van je huidige apps kunt wissen en ver­vangen door één, ja je leest het goed: één, andere app. Te mooi om waar te zijn? Wij denken van niet.

Enjoj is een app die de apps van andere organisaties samenvoegt. Op deze manier bieden we je de meest uiteenlopende nuttige informatie. Dat komt omdat al meer dan 12.000 gemeenten, organisaties en/of bedrijven zich hebben verbonden aan Enjoj. En dat aantal groeit nog iedere dag. Daarmee wordt de app steeds com­pleter. Vermenigvuldigen door te delen, noemen wij dat. Waarmee jij nóg sneller en overzichtelijker alle informatie vindt die je wil

Op de hoogte blijven van lokaal nieuws, evenementen of van aan dingen van plaatselijke bedrijven? Sparen of online aankopen do n bï de favoriete winkel In jouw buurt? Online eten bestellen? Een afspraak maken met de hovenier? Je vindt het op Enjoj: de totale app met hart voor de lokale economie. 

https://youtu.be/c-S4h_btMxw


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.