11 november 2018

Enjoj App

1 december 2018 zal de Enjoj App officieel gelanceerd worden en ook Avium Personenalarmering is een trotse partner van deze App. Via deze App kunt u  ook naar onze website gaan en rechtstreeks onze producten bestellen. 

 

Regel het met één app

Staat jouw telefoon ook vol losse apps van verschillende bedrijven, diensten en plaatsen? Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? En zit je eigenlijk niet te wachten op wéér een nieuwe app voor je telefoon? Dan gaan wij je verrassen. Want wat als wij je nu eens zeggen dat je een groot deel van je huidige apps kunt wissen en ver­vangen door één, ja je leest het goed: één, andere app. Te mooi om waar te zijn? Wij denken van niet.

Enjoj is een app die de apps van andere organisaties samenvoegt. Op deze manier bieden we je de meest uiteenlopende nuttige informatie. Dat komt omdat al meer dan 12.000 gemeenten, organisaties en/of bedrijven zich hebben verbonden aan Enjoj. En dat aantal groeit nog iedere dag. Daarmee wordt de app steeds com­pleter. Vermenigvuldigen door te delen, noemen wij dat. Waarmee jij nóg sneller en overzichtelijker alle informatie vindt die je wil

Op de hoogte blijven van lokaal nieuws, evenementen of van aan dingen van plaatselijke bedrijven? Sparen of online aankopen do n bï de favoriete winkel In jouw buurt? Online eten bestellen? Een afspraak maken met de hovenier? Je vindt het op Enjoj: de totale app met hart voor de lokale economie. 

https://youtu.be/c-S4h_btMxw

Lees meer »
9 november 2018

Timmers Medicare

Vanaf heden liggen een aantal van onze producten ook in de showroom van Timmers Medicare in Roosendaal.  Loopt u gerust eens binnen en vraag om een demonstratie van een personenalarmering. Wij danken Timmers Medicare hartelijk voor de samenwerking.

Lees meer »
14 mei 2018

Thuisleefgids

Avium Personenalarmering is een samenwerking aangegaan met de Thuisleefgids. Vanaf vandaag zijn onze producten via de site van de Thuisleefgids te bestellen. Neemt u gerust een kijkje op de site, zeker als u nog op zoek bent naar andere hulpmiddelen.

Lees meer »
16 maart 2018

Zie Zo Beurs

Vandaag en morgen met onze producten op de ZieZo Beurs in Utrecht in de stand van LowVision. De ZieZo Beurs is een beurs voor mensen met een visuele beperking. Ook voor deze doelgroep is er veel interesse voor onze GPS Horloges- en Drukknoppen.

Lees meer »
5 februari 2018

De Wever

Met onze stand waren we aanwezig geweest bij een mini-seminar van De Wever Veilig Thuis. 6 maart a.s. zijn we opnieuw uitgenodigd om deel te nemen.

Lees meer »
8 januari 2018