Sportmaatje

Ben jij bezig om gezond en sportief te leven dan is de Sano echt iets voor jou. De Sano is naast een horloge jouw persoonlijke sportmaatje. Het design van de Sano is zo ontworpen dat hij zelfs tijdens het sporten uiterst comfortabel draagt vanwege zijn stretchable rubberen horlogeband.

Functies

Tijdens het sporten heeft de Sano het bijna net zo druk als jijzelf. Hij houdt je hartslag in de gaten, je bloeddruk, het zuurstofgehalte in je bloed,  telt je stappen en de afgelegde afstand en houdt van dit alles ook nog eens de tijdsduur bij. Niet geheel onbelangrijk, hij laat je ook nog weten hoeveel calorieën je hebt verbrandt. Hij houdt dus een compleet dagboek bij van jouw workout. Verder controleert hij nog of je voldoende beweegt en houdt hij je slaap ritme in de gaten.   

 

                  App 

De Sano werkt via de Wearfit app die je kunt downloaden op je mobiele telefoon. Samen met de APP op de telefoon geeft de Sano een uitgebreid en gespecificeerd "WORKOUT" overzicht zodat je de vooruitgang van je prestaties kunt waarnemen.  Deze kun je vinden voor IOS in de APP store en voor Android in de Google Play Store.

Waterproof

De Sano is accuraat, betrouwbaar en waterproof. Je kunt er zelfs mee zwemmen. Alles wat je nodig hebt om veilig te kunnen sporten in een gezonde conditie.

 

Aangeraden wordt om de Sano niet langer dan 3 uur op te laden en een USB lader te gebruiken van  5V----1A.